gallery/1

Для тих, хто, насправді, має ціль

gallery/quality-e1447265681818
ISO 9001? ЩО ЦЕ? КОМУ ЦЕ ПОТРІБНО?

НАВІЩО ПОТРІБНЕ ВПРОВАДЖЕННЯ ТА СЕРТИФІКАЦІЯ У ВІДПОВІДНОСТІ ДО

ISO 9001:2015?
КОМУ ЦЕ ПОТРІБНО?

gallery/насср
НАССР!!! ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ОПЕРАТОРАМ РИНКУ!

Принципи НАССР зобов’язані впровадити у себе всі підприємства харчової промисловості незалежно від форм власності та масштабів діяльності, за виключенням домашніх господарств та підприємств, що провадять первинне виробництво (збір врожаю, доїння, розведення тварин до моменту забою, полювання на тварин, рибальство та збір врожаю диких рослин).

gallery/kartirovanie-farmacevticheskogo-sklada

Кваліфікаційні випробування приміщень (зон) зберігання продукції та виробничого обладнання

Для закладів роздрібної торгівлі лікарськими засобами та продуктами харчування, а також закладів громадського харчування

Кваліфікацію приміщень (зон) зберігання продукції необхідно проводити усім суб’єктам господарювання, що мають у своєму розпорядженні приміщення, холодильне обладнання та інше устаткування, що призначене для постійного, чи тимчасового зберігання продукції, яка потребує особливих умов зберігання.

В першу чергу це стосується складських приміщень аптечних закладів, приміщень зберігання аптек, приміщень для зберігання харчових продуктів, холодильного обладнання, що призначене для зберігання лікарських засобів та харчових продуктів до їх реалізації.

gallery/iso_apteka
ISO 9001, СЕРТИФІКАЦІЯ, ПЕРЕВІРКИ ДЕРЖЛІКСЛУЖБИ ТА НАЛЕЖНІ ПРАКТИКИ

СПЕЦІАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ НАШИХ ПОСЛУГ

ДЛЯ АПТЕЧНИХ ЗАКЛАДІВ ТА АПТЕК
СТОСОВНО РОЗРОБКИ, ВПРОВАДЖЕННЯ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ВІДПОВІДНО ДО ISO 9001:2015
(ДСТУ ISO 9001:2015; ДСТУ EN ISO 9001:2018)
ТА НАЛЕЖНИХ ПРАКТИК ВИРОБНИЦТВА, ДИСТРИБУЦІЇ ТА ЗБЕРІГАННЯ